ASOS är en global återförsäljare av mode och skönhet online. Webbplatsen erbjuder över 50,000 produktlinjer med varumärken och egna märken inom damkläder, herrkläder, skor, accessoarer, smycken och skönhet. Företag introducerar cirka 2,000 nya produktlinjer varje vecka, vilket gör dem till en perfekt plattform för att fylla alla dina klädbehov. 

ASOS försöker ständig förbättra kundupplevelsen och erbjuder därför:

– Gratis leveranser och returer (regler och villkor tillkommer) för att göra din upplevelse så smidig som möjligt.
– Möjligheten att flytta hem provrummet, prova allt ditt egna tempo och betala senare med Klarna.
– Kundservicerådgivare, som jobbar 24/7 med att besvara dina frågor på bland annat Facebook, Twitter, livechatt, mejl och Instagram. Och detta gör de på 11 språk.
– Studentrabatt på 10% ända fram till examensdagen. Så att pengar inte är anledningen till att du som student ska hindras dig från att vara dig själv.

Utöver alla dessa förmåner så har ASOS även en egen bildsökteknik som hjälper dig hitta liknande plagg om du hittat inspiration hos en look i en tidning eller hos kompisens kläder. Lassa bara upp en bild så söker Style Match igenom alla deras produkter för att visa det som är mest likt.

Har du svårt att hitta rätt storlek så kan du använda dig av ASOS storleksverktyg Fit Assistant. Det är designat för att ge deras kunder personliga storleksrekommendation som baseras på liknande kunder och kundens egna kroppsmått och hjälper dig att beställa kläder i rätt storlek.

Personerna på ASOS slår sig med andra ord aldrig till ro. Med en filosofi att alltid testa och utvecklas, vill de bli lite bättre varje dag. När det kommer till varumärken så väljer de det bästa för att ge dig det största utbudet, exklusiviteten och de coolaste samarbetena. Och om det inte räcker så har de även egna förstklassiga produkter som ger dig möjligheten att uttrycka dig hur du vill. Det finns inga regler här, bara oändliga sätt att vara sig själv.

ASOS erbjudanden

Vill du slippa leta efter erbjudanden online? Lägg till vår browser extension och få erbjudanden automatiskt i din webbläsare.