Linas Matkasse hjälper dig att få ihop livspusslet. Koppla av och få en välfylld matkasse hem till dörren varannan vecka. De erbjuder flera olika matkassar, bland annat linas barnkasse, expresskasse eller vegankasse med flera. Välj bland olika kassar och hitta den matkasse som passar just dig och få den sedan direkt hem till dörren. Varje måltid är planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer. Deras olika kassar är ihopsatta så att du kan laga god, enkel att följa, samt rolig mat varje dag.

Oavsett om du beställer för första gången eller inte så har du ett hav av recept att välja mellan och kan antigen skräddarsy din kasse varje vecka eller en av deras färdigplanerade matkassar. Linas matkasse kommer med andra ord och underlättar din vardag. Om du är nyfiken på att testa och letar efter ett första gången erbjudanden på dina första matkassar så är detta något de ibland erbjuder. Vårt bästa tips är att hålla kolla på denna sidan då den uppdateras dagligen med aktuella erbjudanden och rabattkoder.

Finns det sedan något intresse av att testa någon av Linas recept på egen hand, så kan du alltid hitta och läsa mer om dem på deras webbplatsen.

Linas Matkasse erbjudanden

30% rabatt
30% rabatt på 2 matkassar
Alla nykunder. Gäller leveranser till och med den 31 januari 2023.
giltig t.o.m. December 20, 2022
30% rabatt
30% rabatt på 2 matkassar

Alla nykunder. Gäller leveranser till och med den 31 januari 2023.

Visa erbjudande
Valid Till December 20, 2022