Sinful är en erotisk webshop och en av skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker. De har nära relation med de ledande märkena inom sexleksaker och kan därför tillhandahålla ett brett utbud av produkter till kvinnor, män och par. Företaget började med en dröm om att inspirera människor till ett bättre och mer lekfullt sexliv, idag erbjuder de därav både sexleksaker och ger råd och vägledningen till deras kunder.

Sinful vill att alla ska känna sig välkomna och erbjuder därför några riktigt bra uspar för att förbättra kundupplevelsen:

  • Snabb och diskret leverans (Neutralt emballage)
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Trustpilot 4.7 av 5.0

Deras mission är att inspirera till ett bättre sexliv genom att föra in mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen. De har en stor passion för den lek som sexleksaker och erotiska produkter kan bidra till, och de arbetar därför dagligen för att inspirera folk till att leka mer.

Samtidigt som de vill hjälpa så många som möjligt till ett bättre sexliv, vill de även se till att deras kunder får den absolut bästa kundupplevelsen. Som företag vet de massor om sexleksaker, kunskap som de gärna delar med sig av. När du som kund handlar hos dem behöver du alltså inte känna nån oro om du väljer rätt produkter när vill berika ditt sex- och samliv, Sinful hjälper dig genom hela resan.

Sinful erbjudanden

Vill du slippa leta efter erbjudanden online? Lägg till vår browser extension och få erbjudanden automatiskt i din webbläsare.