De bästa lufttrycksvibratorerna 2022

Lufttrycksvibrator - bäst i test - RabattJägarna.se

I princip alla kvinnor äger en Satisfyer. Det är ett av de absolut största märkena idag bland sexleksaker och ett namn som finns på allas läppar. Det beror på att de har en produkt som kallas lufttrycksvibrator. Till skillnad från en vanlig klitorisvibrator, som i regel bara vibrerar, har en lufttrycksvibraror ett pulserade munsstycke som använder sig av lufttryck för att stimulera.

När Satisfyers lufttrycksvibrator kom ut på marknaden tog den världen med storm. Det är en helt unik, innovativ produkt som har underlättat mängder av kvinnors sexliv då det är ett väldigt effektivt hjälpmedel för kvinnor att uppnå orgasm via klitorisstimulation. Det finns dessutom hur många olika varianter som helst att välja mellan, bland annat bästsäljaren Satisfyer Pro 2, Satisfyer Pro 2 Next Generation eller Satisfyer Pro Deluxe. 

Satisfyer Pro 2 vs Womanizer w500?

Förutom Satisfyer finns även Womanizer, som tillverkar liknande produkter med samma funktioner. Dessa två är de största märkena just nu, och det är dessa som flest kvinnor väljer att köpa sina vibratorer från.

En av de vanligaste frågorna som kvinnor ställer sig inför deras nya inköp av en lufttrycksvibrator är såklart vilken modell som är bäst. Är det Satisfyer Pro vs Satisfyer 2? Satisfyer Pro Plus vs Satisfyer Pro 2? Eller är en Womanizer w500 kanske bättre? Det enkla svaret är egentligen att alla gör samma sak – men vissa har tillägg! 

Det finns olika lufttrycksvibratorer som erbjuder olika hastigheter, olika vibrationsmönster och vissa kommer även med en inbyggt dildo. Det är därför svårt att säga vilken som är bäst för just dig. Precis som att det finns olika dildos och olika vibratorer, finns det såklart olika lufttrycksvibratorer. Men i grund och botten fyller de samma funktion. 

Vilken ska jag välja?

Idag finns det såklart ännu fler märken än Satisfyer och Womanizer (även om de klart är bäst i test) som tillverkar lufttrycksvibratorer. Produktserien Satisfyer Pro har de mest populära produkterna på marknaden och de är alltid ett säkert val att gå med. Det kan dock vara svårt att säga vilken som är bäst och vilken man ska välja då det oftast är väldigt individuellt. Om vi på RabattJägarna får rekommendera en av produkterna så skulle det vara Satisfyer Pro 2 Next Generation. Produkten är en nypa tystare än dess föregångare samt så är öka/minska intensitet knapparna är en enorm förbättring.

Du hittar Satisfyer Pro 2 Next Generation och kan läsa mer om produkten hos Mshop.seLäs mer & köp nu

Om du trots detta har svårt att välja rätt bör du främst tänka på vad du föredrar. Har du enkelt att uppnå orgasm? Kräver din kropp mer? Behöver du både penetration och klitorisstimulans? Hos Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly kan du läsa omdömen från andra kunder och skapa dig en uppfattning om vad andra tycker om, och kanske hittar du din nya favorit den vägen! 

Hitta din nya lufttrycksvibrator hos Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly

Oavsett om du är en van användare av lufttrycksvibratorer, eller om du aldrig har ägt någon, kan du hitta ditt nästa inköp hos Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly. De erbjuder ett brett utbud av sexleksaker för både män och kvinnor, och deras bästsäljande produkt är såklart lufttrycksvibratorn.

Besök Vuxenkul.se, Mshop.se eller Lustly redan idag och scrolla dig fram. Läs omdömen, fråga dina kompisar och försök att hitta en variant som passar dig bäst. Och om du trots allt känner dig osäker – då kan du alltid bara välja en Satisfyer Pro 2. Det är trots allt den populäraste produkten av en anledning.

Om du är intresserad av att läsa mer om produkterna vi nämnde i ovanför eller testa dem så hittar du dem via länkarna här:

Intresserad av Satisfyer Pro 2? Läs mer om produkten och deras kundomdömen hos Lustly.seLäs mer & köp nu
Beställ och läs mer om lufttrycksvibratorn Womanizer Classic 2 hos Vuxenkul.seLäs mer & köp nu

Glöm inte heller bort att läsa våra senaste blogg Vilken sexleksak är bäst för mig? för hålla dig uppdaterad.

Bloggen är skriven av:

Jenny Andersson
Jenny Andersson
Hej hej! Mitt namn är Jenny, jag är 26 år gammal och uppvuxen strax utanför Stockholm. Tränar rätt mycket på fritiden och älskar att inspirera och dela med mig av livets alla delar. Några av min hobbys/intressen innefattar vinkvällar med vänner, kläder/mode, matlagning och inredning. Delar gärna med mig av saker jag upplevt, man kan säga att jag är lite som en öppen bok, där jag tar mig friheten att skriva av mig.

Relaterade Bloggar